2.500 M2 showroom | Willeskop 68a, Montfoort | Dinsdag t/m Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

De design tuinmeubel outlet van Borek

Deze website is een initiatief van Borek. De design tuinmeubel outlet is gevestigd in Montfoort en gelegen direct achter Tuincentrum Groenrijk. Een showroom van Borek met 2.500 M2 exclusieve design tuinmeubelen en kortingen die oplopen tot wel 75%! De tuinmeubel outlet geeft je een unieke kans om design tuinmeubels aan te schaffen tegen lagere prijzen. Is er dan iets mis mee? In sommige gevallen is er sprake van een kleine beschadiging, gaat het om producten uit een oude collectie of samples uit een nieuwe collectie. 

Langskomen bij de design tuinmeubel outlet

Langskomen bij de design tuinmeubel outlet kan zonder afspraak. De outlet is geopend van maandag t/m zaterdag, van 10.00 – 17.00 uur. Het adres is Willeskop 68A in Montfoort en de outlet ligt achter tuincentrum Groenrijk. Er staat een groot bord langs de weg met Borek outlet.  

Je parkeert bij het tuincentrum dus de auto en gaat daar door de hoofdingang. Je loopt dan helemaal rechtdoor zo naar de ingang van de outlet. Er is altijd iemand van Borek aanwezig die je kan helpen met het beantwoorden van alle vragen. 

Van te voren contact opnemen? Dat kan via mail naar outlet@borek.nl of telefonisch via 06 23013945

Kopen bij de design tuinmeubel outlet

Ben je nieuwsgierig naar het totale aanbod in de design tuinmeubel outlet? Dan adviseren we je om eens langs te komen. Goed om te weten is dat vrijwel alles ook los te koop is. Bij een complete set is dus niet zo dat deze perse zo afgenomen moet worden. Heb je liever 8 stoelen in plaats van 6? Of heb je liever totaal andere stoelen bij de getoonde tafel? Dit kan, we bespreken graag alle mogelijkheden met je in de outlet. 

Enthousiast geworden? Waar er normaal sprake is van langere levertijden heb je in de outlet het voordeel dat je dit direct mee kan meenemen of kan afhalen op een ander moment. What you see is what you get!