2.500 M2 showroom | Willeskop 68a, Montfoort | Dinsdag t/m Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Het magazijn van Borek

Het magazijn is zo’n 6.000 m2 groot en bevat oude collectie items van het high end merk Borek parasols | outdoor furniture. Het magazijn maakt binnenkort ruimte voor een compleet nieuw gebouw en daarom wordt de complete ruimte nu uitverkocht. Een unieke mogelijkheid om kwalitatieve meubels van het merk te kopen voor een bodemprijs. Het aanbod is te groot om op deze website te laten zien. Het gaat hier om een impressie en van ieder meubel zijn meerdere items op voorraad. Het kan echter voorkomen dat items op deze websites al zijn uitverkocht op het moment dat je langskomt. Pak daarom je kans en ben er snel bij! 

Openingstijden

We gaan open van 5 t/m 28 mei en zijn in die periode geopend op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Je kunt gewoon zonder afspraak langskomen en natuurlijk geldt OP = OP. 

Kopen & Afhalen

De meubels en parasols kunnen direct na betaling (per pin) meegenomen worden. Van sommige items kan het voorkomen dat bijvoorbeeld de kussens zijn uitverkocht. In dat geval kun je bij ons kantoor kussens nabestellen. Dit tegen reguliere verkoopprijzen. 

Adres

Heusdensebaan 50, Oisterwijk 
Google Maps